Ce tip de nunta preferi?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care urmeaza sa te casatoresti, in mod evident trebuie sa stabilesti alaturi de viitoarea ta sotie mai multe detalii importante, pentru a avea nunta la care sperati amandoi.

Este foarte bine sa discutati inainte de inceperea pregatirilor, pentru a cadea de acord cu toate aspectele, pentru ca depinde foarte mult ce tip de nunta va doriti.

De exemplu, in conditiile in care va doriti o nunta care sa ramana mereu in amintirea tuturor, atunci va veti gandi la o nunta speciala, la care sa aveti artisti de renume invitati, care sa intretina atmosfera.

Un pret artisti nunta in mod evident va fi foarte mare, iar pe langa asta, va mai trebui sa suportati si cheltuieli mari privind costurile meniurilor, costurile celorlalte servicii de care veti beneficia, asa ca veti avea o nunta scumpa, iar castigurile dupa nunta in mod evident nu vor fi foarte mari, daca nu va veti plati nunta dinainte.

Tinand cont de faptul ca faceti acest pas odata in viata, daca situatia financiara va permite, nu ar fi o idee rea aceea de a invita artisti de renume la nunta voastra, iar in acest fel, in mod evident toti nuntasii isi vor aminti cu drag de faptul ca au participat la nunta voastra.

In conditiile in care insa, situatia financiara nu este una foarte buna, asa ca nu va permiteti o nunta foarte costisitoare, atunci in mod evident va trebui sa gasiti cea mai avantajoasa solutie, pentru a avea o nunta profitabila.

In acest sens, v-ati putea indrepta atentia spre un local in care sa aveti incluse toate serviciile in pretul meniurilor.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, acest lucru inseamna automat faptul ca veti avea de platit o suma mai mare de bani pentru fiecare meniu in parte, insa in acest caz, tot spre binele vostru veti face acest pas.

De ce? Pentru ca majoritatea restaurantelor si a localurilor pentru nunti, au un pachet premium sau un meniu premium, care contine pe langa mancarea si bautura inclusa in meniu si alte avantaje.

De exemplu, alegand o asemenea optiune, veti putea sa beneficiate de serviciile unui maerstru de ceremonii angajat al salii de nunti, asa ca veti scapa de o cheltuiala in plus, dar si de timpul pierdut privind cautarea unui maestru de ceremonii.

Plus de asta, tot daca veti opta pentru un asemenea meniu sau pachet premium, veti putea sa beneficiate si de serviciile unui dj, care are contract de colaborare cu sala respectiva de nunti, asa ca veti scapa si de o cheltuiala in plus, privind serviciile dj-ului.

Acelasi lucru il putem spune si despre fotograf si despre cameraman, care daca au contract de colaborare cu sala respectiva de nunti, vor fi platiti de catre sala respectiva de nunti, asa ca veti scapa de inca doua cheltuieli in plus.

Ei bine, aceasta ar fi cea de a doua posibilitate, asa ca in functie de buget, in functie de preferinte, dar si in functie de alte aspecte, veti putea sa stabiliti ce tip de nunta va doriti.

0 Shares
You May Also Like