Idei pentru petrecerea burlacitelor

0 Shares
0
0
0

Se pare ca in ultimii ani, din ce in ce mai des se organizeaza si in Romania petrecerea burlacitelor. Acest obicei a fost preluat de la americani, pentru ca femeile sa se distreze si sa sarbatoreasca ultimul moment de libertate, inainte de a se casatori.

In cele mai multe cazuri, de organizarea petrecerii burlacitelor se ocupa domnisoarele de onoare, insa exista si situatii in care, viitoarele mirese isi planuiesc singure aceasta petrecere dat fiind faptul ca fiecare are un anumit stil de viata si o viziune asupra acestei petreceri.

Unele domnisoare de exemplu, atunci cand se organizeaza evenimentul, se gandesc la activitati pline de distractie, cum ar fi sa danseze si sa se distreze in oras, in timp ce alte domnisoare prefera ceva care sa fie mai linistit si relaxant.

Vom aborda acest subiect in urmatoarele randuri, in care vom prezenta si cateva sfaturi utile pentru viitoarele mirese, care intentioneaza sa aiba o astfel de petrecere a burlacitelor.

Cine participa la petrecerea burlacitelor?

Planificarea unei astfel de petreceri, la fel ca si realizarea listei care cuprinde numele persoanelor invitate, se face de obicei de catre domnisoarele de onoare, dar nu exista regula batuta in cuie in acest sens. Mireasa de-asemenea poate invita pe oricine isi doreste ea, sa participe la un eveniment.

Poate, nasii sunt din alt oras, poate domnisoarele de onoare nu se cunosc cu nasii, si nici prin gand nu le trece sa o invite si pe nasa, insa de acest lucru se poate ocupa mireasa.

Cea mai importanta regula in ceea ce priveste o astfel de petrecere, este ca dorintele miresei sa fie respectate de catre toate participantele la distractie, iar petrecerea sa fie potrivita personalitatii miresei, indiferent daca este surpriza sau nu, si indiferent daca mireasa va primi diferite cadouri de pe https://www.petreceristilate.ro/petrecere-burlacite sau nu.

De obicei insa, participantele la un asemenea eveniment acceseaza cu ceva timp inainte https://www.petreceristilate.ro/petrecere-burlacite, pentru a alege cele mai nebunatice cadouri pentru mireasa lor draga.

Cea mai simpla metoda de comunicare cu toate fetele si femeile care vor fi invitate la petrecere, este aceea de a crea un grup pe retelele de socializare, pentru ca in acest fel toata lumea va fi la curent cu noutatile despre petrecere si de asemenea fiecare poate veni cu tot felul de sugestii.

Momentul ideal in ceea ce priveste organizarea unui astfel de eveniment, ar fi cu aproximativ una-doua saptamani inainte de nunta, dar este important de stiut ca trebuie sa alegeti data in asa fel incat sa nu se suprapuna diferite cu alte evenimente.

Unde mergeti?

Fara doar si poate, cele mai multe petreceri de acest gen se desfasoara in club. Ba chiar mai mult, atunci cand situatia financiara le permite, burlacitele inchiriaza si o limuzina, pentru a ajunge la destinatie si pentru a se poza.

Pentru ca toata lumea sa stie ca este vorba despre o petrecere a burlacitelor, atat mireasa cat si celelalte participante pot alege sa poarte tricouri personalizate cu tot felul de mesaje, in timp ce mireasa va purta si un voal pe cap.

Fetele care organizeaza o asemenea noapte de distractie a fetelor, pot alege sa se distreze in mai multe cluburi, pot alege sa bea o sticla de sampanie, pot dansa, pot face karaoke, etc, in functie de preferintele miresei.

O alta idee inspirata pentru acest eveniment important, este aceea ca fetele care participa la petrecerea burlacitelor sa organizeze o iesire la munte sau la mare, in functie de anotimp. Aceasta poate fi o solutie ideala, mai ales in cazul in care viitoarea mireasa nu este adepta noptilor de distractie in cluburi.

Chiar daca nu se organizeaza evenimentul la munte sau la mare, daca mireasa nu isi doreste sa iasa in club, se poate organiza un party in gradina, sau chiar si o iesire la o terasa poate fi considerata petrecere a burlacitelor, mai ales daca implica si cadouri specifice, alese de pe petreceristilate.ro

Nu in ultimul rand, atunci cand se organizeaza aceasta petrecere, trebuie sa se tina cont si de buget. Este foarte important ca toate fetele care participa la eveniment sa contribuie din punct de vedere financiar, si sa se consulte intre ele, pentru organizarea bugetului.

Fotograf?

Exista petreceri ale burlacitelor unde sunt angajati fotografi pentru a imortaliza cele mai importante evenimente, insa exista si situatii in care miresele sau domnisoarele de onoare considera ca nu este indicat sa plateasca un fotograf, pentru ca isi fac poze cu smartphone-ul.

Acestea sunt asadar cam cele mai importante detalii pe care cu siguranta fiecare viitoare mireasa trebuie sa le cunoasca in ceea ce priveste organizarea petrecerii burlacitelor.

Inainte de a incheia, precizam ca totul depinde de mireasa, iar daca domnisoarele de onoare isi doresc sa organizeze o petrecere surpriza, ar trebui sa tina neaparat cont de preferintele miresei, pentru ca la urma urmei, petrecerea este organizata in cinstea ei.

0 Shares
You May Also Like