Idei de locuri pentru organizarea botezului copilului tău

0 Shares
0
0
0

După nașterea copilului îți mai rămâne un lucru important de făcut: găsirea celei mai potrivite locații pentru organizarea botezului. Ai nevoie de un loc care să îți semene, să se plieze pe personalitatea ta, un loc festiv, un loc primitor.  Locul ales pentru “mica” reuniune de familie este esențial.

Găsirea unui restaurant botez este una din cele mai importante etape în organizarea unui botez.  Alegerea locației va depinde de preferințe dar și de buget și de numărul de invitați. Odată locul ales, acesta din urmă va trebui decorat și pentru asta va trebui să se aleagă o temă.

Pe un domeniu, o alegere chic

Alegerea restaurantului pentru botez este la fel de importantă ca alegerea unui restaurant nunta. Dacă ai ai o familie numeroasă, o mulțime de prieteni și de rude, un domeniu este cea mai bună alegere pentru un botez. Vei avea garanția unei petreceri reușite.

Poate fi vorba despre un castel sau de un domeniu frumos. Alege decorațiunile astfel încât să se armonizeze cu locația. În centrul fiecărei mese așează flori naturale sau alte ornamente în funcție de preferințe. Deoarece un castel beneficiaăză de un decor mai clasic te sfătuim să mizezi pe alb sau auriu.

La un restaurant

Numărul de invitați de la un botez necesită poate un spațiu mai mare. La fel ca în cazul unei locatii nunta, alegând un restaurant pentru botezul copilului tău, vei beneficia de un spațiu generos.

Cu siguranță există în zona în care locuiești numeroase restaurante reputate, numai bune pentru organizarea uneia din cele mai imporante petreceri din viața copilului tău. Poți stabili de la început, în funcție de decorul retstaurantului, ca mesele să fie decorate în funcție de tema și de culorile alese pentru botez.

Pe plajă, soare și nisip fin

Dacă ai norocul să locuiești în apropiere de malul mării ce ai zice dacă ai organiza botezul copilului tău pe plajă, în aer liber? Vei beneficia de mult spațiu și vei organiza o petrecere cu adevărat originală!

Nu uita să asiguri suficientă umbră pentru toți invitații pe care îi aștepți și un loc pentru bebeluș astfel încât să se poată odihni liniștit atunci când este nevoie. O plajă se pretează foarte bine la un stil de decorare exotic și înflorit. De exemplu, poți așeza un arc decorativ pe plajă cu flori și frunze de hârtie.

Efectul este garantat. Acesta va crea o atmosferă de fericire și va fi perfect pentru a face fotografii frumoase de la petrecerea de botez. Pentru bufet, luați în considerare achiziționarea de farfurii, tacâmuri și pahare de unică folosință în culori care se potrivesc cu petrecerea. Nu numai că vei avea o petrecere de botez la soare, dar va fi și decorată în auriu, pastel, cu modele de frunze exotice sau cu inimioare îndrăgite, în funcție de gusturile și preferințele tale..

Este ales locul de desfășurare? Rezervat? Tot ce mai rămâne de făcut este să planificați achiziția costumului de botez pentru micuțul dumneavoastră drag. De asemenea, va trebui să comandați și accesoriile pentru a decora locul unde va avea loc această frumoasă reuniune de familie. De asemenea, ar trebui să nu uitați să comandați și să trimiteți anunțuri de botez frumoase. Pe ele vor fi scrise ora și adresa locului de sărbătoare și cu siguranță toți invitații vor fi prezenți în ziua cea mare!

0 Shares
You May Also Like