Ce trebuie sa stii cand iti alegi un fotograf botez?

0 Shares
0
0
0

Parintii care urmeaza sa isi boteze copiii, cu siguranta trebuie sa isi indrepte atentia si spre un fotograf botez Bucuresti, in conditiile in care isi doresc sa aiba ca amintire cele mai frumoase poze de la botez.

Foarte multi parinti se gandesc la faptul ca nu mai are rost sa opteze pentru serviciile unui fotograf profesionist atunci cand vine vorba despre botezul copilului lor, insa cu siguranta gresesc foarte mult.

Foarte multi parinti sunt convinsi de faptul ca daca detin un smartphone foarte performant si care este de la un producator de top de pe piata, care este dotat cu o camera foto impresionanta, pot sa faca poze foarte frumoase la botezul copilului.

Alti parinti, sunt convinsi de faptul ca trebuie sa isi cumpere un aparat foto pe care sa il foloseasca pentru a face poze la botez, iar astfel vor scapa de o cheltuiala in plus, in ceea ce priveste plata serviciilor unui fotograf profesionist.

Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa precum cred anumiti parinti care aleg sa nu plateasca un fotograf profesionist botez, pentru a le face poze la botezul copilului lor.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca un fotograf botez este un fotograf profesionist, iar acest lucru inseamna ca el nu doar ca dispune de cea mai buna si cea mai performanta aparatura foto, ci editeaza perfect si toate fotografiile de la mult asteptatul eveniment.

Mai mult decat atat, parintii care sunt constienti de importanta fotografului profesionist la botezul copiilor lor, vor putea sa ii solicite acestuia sa se prezinte si la domiciliul acestora pentru a le face mai multe poze, inainte de ceremonia de botez care se desfasoara la biserica.

Exista fotografi profesionisti pentru botez, care au un pachet standard de servicii, astfel ca pachetul acestora contine o sedinta foto la domiciliul parintilor care isi boteaza copilul, dupa care urmeaza pozele facute la ceremonia de botez care are loc la biserica, si nu in ultimul rand, pozele facute la restaurantul unde se desfasoara petrecerea de botez.

Exista si fotografi profesionisti pentru botez care au un pachet mai simplu de servicii, astfel ca nu se mai deplaseaza la domiciliul parintilor care isi boteaza copilul, ci isi incepe activitatea direct de la biserica, iar apoi isi continua activitatea la restaurantul unde are loc petrecerea de botez.

In functie de toate aceste aspecte, cu siguranta pretul pentru un pachet de servicii solicitat de catre un fotograf botez poate sa fie mai mic sau mai mare.

In ceea ce priveste timpul in care livreaza pozele de botez, fotograful cu siguranta le va livra mult mai rapid decat se livreaza pozele de nunta de exemplu. In mod normal, in cel tarziu o doua saptamani, fotografii specializati in poze botez, livreaza pozele efectuate.

Aici este important de precizat faptul ca exista fotografi care ofera si servicii video, astfel ca filmeaza intreaga ceremonie de botez, si intreaga petrecere, dupa care realizeaza un film al botezului.

Asadar, acestea sunt cateva detalii importante pe care parintii trebuie sa le cunoasca referitor la fotografii profesionisti pentru botez.

0 Shares
You May Also Like