Ce trebuie luat in considerare cand inchiriem o masina

0 Shares
0
0
0

Internetul ne ajuta sa gasim ceea ce cautam, indiferent despre ce este vorba. Ca sa inchiriem o masina nu este un lucru foarte complicat, mai ales ca avem la indemana atatea mijloace care ne stau la dispozitie. Important este sa apelam la ele ori de cate ori avem nevoie.

Cand vorbim de inchirierea unei masini de la o firma inchirieri auto Cluj tot ce facem este sa cautam site-ul firmei respective si sa ajungem la datele de contact. Dupa care, urmatorul pas este sa cautati modelele disponibile si sa va opriti la modelul dorit in functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie.

Puteti avea parte si de reduceri consistente in cazul in care inchiriati masina pe o perioda mai mare de timp sau daca doriti sa deveniti client fidel al firmei respective. Cititi cu atentie termenii si conditiile in care puteti inchiria masina si trebuie sa fiti pregatiti sa achitati si o garantie de minim 150 de euro.

Urmatorul pas este sa dati click pe optiunea “Rezervare on-line” unde va aparea un formular in care va trebui sa completati date legate de calatoria si anume perioada, precum si locul livrarii si returnarii masinii, dar si datele de contact pentru a putea fi sunati in perioada imediat urmatoare.

Dupa care dati “Trimitere” si asteptati sa fiti contactat. Confirmarea o veti primi la adresa de mail pe care ati lasat-o si automat veti primi si un numar de inregistrare.

Printati aceste informatii pentru a va fi utile cazul in care nu veti avea acces la Internet in timpul calatoriei si veti avea nevoie de numere de telefon ale firmei de inchirieri auto Cluj sau chiar de numarul de inregistrare.

In cazul in care nu ati primit mail cu numarul de inregistrare, mai retrimiteti inca o data formularul cu datele corecte de identificare.

Prezenta, obligatorie

Aveti grija sa nu intarziati in momentul in care va sunt comunicate data si ora la care sa va prezentati pentru a primi cheile masinii. Sunt firme care penalizeaza astfel de intarzieri, insa in cazul in care s-a ivit o problema de ultim moment, anuntati reprezentantul fimei inchirieri auto Cluj.

In momentul in care va luati in primire masina, aveti grija sa aveti si toate documentele, echipamentele suplimentare pe care le-ati solicitat, precum si cheile, evident.

Verificati combustibilul din rezervor precum si daca masina este in regula sau ce mici neconcordante sau defectiuni are si treceti-le pe o hartie care sa fie semnata de ambele parti.

Asigurati-va ca nu veti plati ceea ce nu ati facut sau consumat. Orice zgarietura sau defectiune ce v-a fost ascunsa de reprezentantul firmei de inchirieri auto Cluj trebuie adusa la cunostinta acestuia fara nici un fel de jena, deoarece la returnare va trebui sa platiti pentru neregulile constatate.

0 Shares
You May Also Like