Cele mai bune aplicatii iPhone pentru muzica

0 Shares
0
0
0

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai bune aplicatii pentru muzica in platforma Ios? Apple este unul dintre producatorii de top de pe piata de telefoane mobile, este producatorul care vine in intampinarea utilizatorilor cu dispozitivele iPhone, care sunt foarte apreciate atat datorita designului, cat si datorita faptului ca au un sistem de operare diferit de majoritatea telefoanelor de pe piata.

Daca majoritatea producatorilor au optat pentru Android, Apple a ales iOS pentru dispozitivele sale. Utilizatorii de dispozitive iPhone pot face o multime de lucruri grozave cu dispozivitele acestora. De exemplu, pot asculta cele mai noi piese muzicale, si pot folosi casti fara fir in acest sens.

In randurile care urmeaza vor fi prezentate unele dintre cele mai utile aplicatii muzicale pentru telefoanele iPhone spre care isi pot indrepta atentia utilizatorii. Iata care sunt asadar acestea.

Cele mai bune aplicatii pentru muzica: Locul 1 – Apple Music

Apple si-a lansat propriul serviciu de streaming muzical Apple Music, in iunie 2015. Cu un abonament lunar de 9,99 USD (14,99 USD pentru planul familial), puteti reda o cantitate masiva de muzica din catalogul de lunga durata al artistilor companiei si puteti descarca continut pentru ascultare offline.

In plus, veti obtine liste de redare personalizate care sunt adaptate gusturilor dvs. personale pe baza activitatilor dvs. ascultatoare din trecut. Veti obtine, de asemenea, acces la Beats 1, care este un post de radio de 24 de ore pe zi in toata lumea, cu deejay celebri care isi mixeaza hiturile preferate.

Are tot ce v-ati dori intr-un serviciu de muzica si arata si el grozav. Cu siguranta, cu o astfel de aplicatie instalata, veti sta ore intregi cu castile fara fir in urechi.

Daca sunteti profund integrat cu ecosistemul Apple, adica aveti un iPhone, iPad, computer Mac si Apple TV (sau o combinatie de asemenea dispozitie de la acest producator american), atunci Apple Music este cea mai buna alegere pentru dvs.

Apple Music costa 10 USD pe luna pentru un abonament individual sau 15 USD pe luna pentru un plan de familie (gratuit in perioada de incercare de 3 luni). Se afla in aplicatia dvs. Muzica. Asadar, atunci cand vorbim despre cele mai bune aplicatii pentru muzica pe platforma ios trebuie intotdeauna sa incepem cu Apple Music.

Cele mai bune aplicatii pentru muzica

Cele mai bune aplicatii pentru muzica: Locul 2 – Spotify

Printre cele mai bune aplicatii pentru muzica oferite de catre platforma Apple se numara indiscutabil si Spotify. Este platforma, poate, cea mai folosita de catre tinerii adolescenti de astazi.

Spotify este unul dintre cele mai mari servicii de streaming de muzica, si este fara indoiala, cel mai mare concurent pentru Apple Music. Cu un abonament lunar de 10 USD pe luna (sau 15 USD pe luna pentru un abonament de familie), aveti posibilitatea de a reda muzica din catalogul imens al companiei si puteti descarca continut pentru ascultare offline. Practic, va puneti in urechi un set de casti si ascultati muzica preferata.

Un avantaj al Spotify este ca exista un nivel gratuit care va permite sa ascultati orice in modul shuffle pe iPhone si iPad fara a fi nevoie sa platiti pentru asta. Acum include de asemenea, podcast-uri, astfel incat puteti chiar sa obtineti emisiunile preferate chiar in Spotify fara a fi nevoie de alta aplicatie.

Cele mai bune aplicatii pentru muzica: Locul 3 – Deezer

Deezer are un catalog de peste 53 de milioane de melodii. Este conceput pentru a va oferi o experienta de ascultare a muzicii personalizata. „Flow” este o lista de redare a melodiilor bazate pe muzica care iti place si devine mai buna cu cat iti plac piesele.

Are, de asemenea, o caracteristica lirica fantastica, astfel incat sa puteti citi canta versurile preferate si sa va impresionati prietenii cu cat de bine cunoasteti melodiile preferate. Vorbind despre prieteni, puteti sa trimiteti melodii interesante prietenilor dvs. in aplicatia Mesaje.

Asadar, acestea sunt trei dintre cele mai bune aplicatii pentru muzica pe care le puteti descarca si instala pe dispozitivul dvs. iPhone, indiferent ca este un model de ultima generatie sau un dispozitiv mai vechi precum iPhone 8 sau iPhone X. Chiar si pe dispozitivele mai vechi functioneaza fara probleme toate aceste aplicatii.

0 Shares
You May Also Like