Cum alegem service-ul auto pentru masina?

0 Shares
0
0
0

Dat fiind faptul ca poate fi folosita pentru a efectua deplasari in diferite locatii, fara a mai depinde de mijloacele de transport in comun sau de alte mijloace de transport, masina este o necesitate la casa omului.

Trebuie mentionat insa faptul ca persoanele care isi cumpara un autoturism, trebuie sa gaseasca un service auto unde sa mearga cu masina la revizii, si pentru diferite alte reparatii atunci cand este cazul.

A alege un service auto nu este insa cea mai simpla misiune, mai ales in orasele mari, acolo unde in fiecare cartier exista mai multe service-uri. De aceea, trebuie tinut cont de unele detalii foarte importante, pentru a face alegerea cea mai buna. In continuare vom vedea care sunt cativa dintre aceste detalii.

1. Alegerea service-ului pe baza recomandarilor

Cei care deja detin un autoturism si merg periodic cu masina la revizii sau pentru a fi efectuate diferite reparatii, cu siguranta au deja idee despre service-urile auto din oras. O idee buna este aceea de a intreba cunoscutii despre service-urile din oras/cartier, si sa alegeti un service pe baza recomandarilor.

Service-urile auto unde lucreaza doar profesionisti si unde conditiile de lucru sunt foarte bune, cu siguranta atrag mereu multi soferi, iar feedback-urile sunt mereu pozitive. Un service unde nu se efectueaza reparatii de calitate, si unde personalul nu este amabil si prietenos, cu siguranta nu va primi feedback-uri pozitive de la clienti.

2. Vizitarea service-urilor din cartier sau din oras

Aceasta este cu siguranta o idee buna. Atunci cand primiti recomandari cu privire la service-urile din cartier sau din oras, trebuie sa le vizitati, pentru a va putea face o parere.

Cand vizitati un service puteti vedea cum lucreaza, mecanicii, puteti vedea daca este pastrata ordinea si curatenia in service, si puteti vedea dotarile service-ului. Intr-un service auto profesionst, cu siguranta veti vedea ca fiecare mecanic utilizeaza o trusa chei tubulare si iti Troy 10 piese, dar si diferite alte chei fixe si inelare, de diferite marimi.

Un service auto profesionist este bine dotat in ceea ce priveste sculele si instrumentele de lucru, pentru ca acestea sunt atat de necesare pentru ca mecanicii sa isi poata desfasura activitatea. In afara cheilor, mecanicii mai folosesc patent, surubelnite, dar si scule electrice printre altele.

De-asemenea, un service auto profesionist detine cel putin un elevator care este utilizat pentru a ridica masinile. Acestea sunt ridicate de catre mecanici atunci cand lucreaza la sistemul de franare, la sistemul de directie sau chiar si cand fac schimbul de ulei.

3. Informati-va despre piesele auto

Este foarte important sa va informati cu privire la piesele auto cu care mecanicii lucreaza, pentru ca de exemplu exista service-uri care refuza sa foloseasca piese din dezmembrari, pentru a efectua reparatii ale masinilor.

Exista de-asemenea service-uri care va comanda piesele de schimb pentru masina in functie de discutia pe care o aveti (va prezinta preturile pentru piese in functie de producator, iar dvs. alegeti varianta convenabila). Alte service-uri doar astfel procedeaza, si nu accepta sa vina clientul cu piese cumparate de la diferite magazine.

Asadar, acestea sunt trei dintre cele mai importante detalii de care este foarte important sa tineti cont in momentul in care va aflati in cautarea unui service auto pentru masina dvs.

Dat fiind faptul ca atunci cand mergeti cu masina la mecanic, este ca si cum ati merge dvs. la medic, trebuie sa va asigurati ca service-ul este foarte bine dotat, dar si ca mecanicii folosesc cele mai bune piese auto de schimb pentru masina dvs. de fiecare data cand ajungeti cu aceasta la service. Tineti cont de aceste detalii, si veti face alegerea buna.

0 Shares
You May Also Like