Cum cumparam un ATV nou?

0 Shares
0
0
0

Cumpararea unui ATV nou, chiar daca este primul sau nu, este un moment special, acela in care simtiti mirosul de nou, de cauciuc, de plastic si de metal din fabrica, si este si momentul in care totul straluceste si va imbie sa plecati in prima tura.

Entuziasmul si nerabdarea vor trebui sa fie stavilite inainte de a pleca in cursa pana in momentul in care faceti verificarea starii vehiculului si va asigurati ca este totul in regula si ca este stabil si sigur.

Nu trebuie sa omiteti si faptul ca in timp ce a fost asamblat, pot sa fie omise unele componente si unele imbinari pot sa fie facute si gresit sau in graba. Noi va recomandam un ATV Linhai.

In momentul in care cumparati de la un distribuitor de incredere, de la care ati mai cumparat sau v-a fost recomandat ca si serios, ori vorbeste si isi face treaba corect, ATV-ul trebuie sa nu va furnizeze si surprize neplacute, insa in cazul acesta este necesara si o verificare preliminara care nu o sa va strice deloc.

In cazul in care nu aveti informatii abundente despre dealer si nu ati mai cumparat de la el, aceasta recomandare se va transforma in recomandare obligatorie.

Nu este recomandat nici sa luati piesa cu piesa la verificat pentru ca ATV-ul nu ar trebui sa vina ca si cand ar fi un puzzle si distribuitorul trebuie sa va ofere un vehicul sigur nu jocul despre cum sa va construiti singuri ATV-ul.

Este recomandat insa sa verificati 5 aspecte importante pentru un plus de siguranta.

Verificati fixarea rotilor. Chiar daca sfatul ne pare putin ciudat, o roata ori mai multe care au joc reprezinta o problema majora si un pericol. Jantele ar trebui sa fie bine fixate iar suruburile sa fi stranse bine. Verificarea nu are nevoie de mult timp pierdut si nici de o mare desfasurare de scule si de forte.

Va fi necesar sa verificati si presiunea pe care o are aerul din anvelope.

Rotile dezumflate nu sunt un element care sa ii bucure pe rideri insa nici la umflare nu trebuie sa exagerati. Presiunea rotilor va trebui sa fie verificata de fiecare data inainte de calatorii si sa se ajusteze umflarea cauciucurilor tinand cont de terenul pe care urmeaza sa mergeti si de cat de accidentat este acesta.

Verificati si nivelul de ulei. Uleiul este sangele vehiculului si de aceea a verifica uleiul trebuie sa fie un obicei foarte bine inradacinat mai ales inainte de a calatori, dar si in timp ce calatoriti.

Daca vorbim despre un ATV noi este important sa obtineti informatii de la vanzator cu privire la ulei si ce tip de ulei este recomandat pentru modelul pe care il cumparati, in cazul in care sunt prescriptii speciale in acest sens.

Un ATV de calitate, logeviv si viabil este recomandat pe un motor sanatos insa motorul nu poate sa fie sanatos decat daca respectati indicatiile in ceea ce priveste uleiul.

Verificati si franele. Acest lucru tine de normalitate dar nu toti fac verificari inainte de a porni la drum.

0 Shares
You May Also Like