De ce e bine sa inchiriezi cabine foto?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand spunem cabina foto ne referim la acel decor interesant in care putem face poze de efect. Pentru mai multe exemple si detalii click aici. Iata si avantajele oferite de o cabina foto.

Divertisment

Oaspetii dvs. o vor iubi. Intotdeauna avem o coada de asteptare pentru a intra in cabina noastra foto si cand oaspetii ies din ea mereu zambesc; atat de mult incat sa se intoarca din nou si din nou! “Cabina foto a fost punctul culminant al noptii si toata lumea a fost foarte multumita de fotografii”, a spus una dintre iubitele noastre mirese. “Va multumim pentru ca ne-ati ajutat sa ne amintim mereu cu bucurie despre acest eveniment!”

Potrivit pentru toate varstele

“Trebuie sa spun ca mi-a placut cabina foto si decorul!”, Scrie o alta mireasa incantata. “A fost uimitor, o astfel de distractie merita cu siguranta timpul alocat si a fost frumos sa ai ceva ce ar putea alatura copiii si bunicii. Am fotografiile in poseta si le dau mereu oamenilor. Este fabulos! Multumesc din nou!”

Nostalgie

Inapoi in vremurile de demult nu am avut niciodata camere pe telefoanele noastre! Pentru a obtine o imagine instantanee cu persoanele importante si a tuturor prietenilor, a trebuit sa va plimbati in oras si sa va strangeti intr-o cabina foto (in mod normal, o cortina albastru deschis).

Ei bine, cabinele noastre ar putea parea mai elegante, dar conceptul este acelasi. Si, bineinteles, adaugam niste elemente de recuzita distractive pentru a  face experienta memorabila.

Vrei nunta ta sa aiba ceva diferit? Ei bine, o cabina foto de la noi va face cu siguranta ca oaspetii tai sa fie entuziasmati cateva saptamani dupa aceea. “Am vrut doar sa va trimit o nota scurta pentru a va multumi inca o data”, spune o alta mireasa. “Toata lumea s-a simtit bine in legatura cu cabina si va voi recomanda la oricine in viitor.”

De ce sa dati o cutie traditionala cu migdale ca marturie atunci cand puteti avea o fotografie distractiva din ziua nuntii, la care oaspetii se pot uita cu drag de-a lungul anilor? O idee buna este sa le dati un inel de cheie gol, cu o nota pentru a merge mai tarziu la standul foto! Puteti adauga chiar mai multe imagini la acestea.

Rezultatele de inalta calitate

Sedintele foto de astazi ofera fotografii si tehnologii de cea mai buna calitate, iar a cabina noastra nu face exceptie. Toate cabinele de lux sunt echipate cu cele mai recente echipamente profesionale de studio.

Va asiguram ca imaginile dumneavoastra sunt de cea mai inalta calitate. Suntem adesea rugati sa facem fotografiile noastre in dimensiuni mari de tip portet, astfel incat oaspetii sa le poata afisa in casele lor.

Aveti o tema in ziua dvs. mare? Indiferent daca doriti o zona cu minuni de iarna, zi la plaja sau chiar doar o culoare, putem aduce recuzita pentru a se potrivi cu tema. Putem chiar personaliza imaginile pentru a se potrivi si, daca bugetul se incadreaza, putem chiar personaliza cabina insasi!

0 Shares
You May Also Like