De ce să alegi un Mercedes cu motor pe benzină?

0 Shares
0
0
0

Mercedes este un brand din industria auto care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Maşinile marca Mercedes sunt puternice, ating viteze foarte mari la acceleraţie, sunt fiabile, uşor de condus şi vin cu dotări care îmbină armonios confortul din interior cu exteriorul potrivit pentru orice fel de pasionat de maşini care arată foarte bine şi la exterior.

Motive pentru care să alegi un Mercedes pe benzină

Ca orice mare producător de maşini şi Mercedes benzina are maşini cu motor pe benzină şi maşini cu motor diesel. Un Mercedes cu motor pe benzină este cea mai bună alegere dacă vrei să ai aceeaşi performanţă indiferent de drumurile pe care le ai de făcut cu maşină şi de lungimea deplasărilor tale, dar şi un motor care răspunde imediat la orice fel de comenzi primite. Iată care ar fi principalele motive pentru care motoarele cu benzina de la maşinile Mercedes sunt alegeri mult mai bune decât cele pe diesel:

Performanţa de top şi putere. Un Mercedes cu motor pe benzină are o putere mai mare decât dacă ar avea motor diesel, experienţa de condus este dinamica şi sportivă, ştii că te bazezi pe motor şi pe tot ce poate oferi cel mai ales dacă te-ai obişnuit cu un stil de condus ceva mai agresiv şi vrei mereu putere şi siguranţă în acelaşi timp când apeşi pe acceleraţie.

Sunetul face toţi banii. Senzaţia pe care o trăieşti la volanul unui Mercedes pe benzină nu se compară cu nimic. La accelerare şi la rulare orice motor pe benzină va avea sunete puternice specifice, nu mai ai „liniştea” de la anumite motorizări diesel sau de la maşinile electrice. Simţi că te afli la volanul unui Mercedes benzină şi poţi să te bucuri de experienţa completă din punct de vedere senzorial.

Performanță remarcabilă și rafinament: Descoperă gama Mercedes-Benz cu motoare pe benzină!

Alimentare simplă, opţiune perfectă pentru oraş, poluare redusă

  • Motoare mai silenţioase decât unele modele cu motoare diesel

Da, ai un sunet destul de puternic la motoare cu benzină, dar vei putea să te bucuri în trafic şi de alte sunete din mediu şi de o muzică pentru că motoarele de la maşinile cu benzină au un zgomot ceva mai uşor de „acoperit” de alte zgomote de fond.

  • Alegere ideală pentru mediul urban

Pe distanţe scurte şi în oraş este mai uşor să conduci un Mercedes cu motor pe benzină. Maşina se manevrează mai uşor când ai un Mercedes benzină, rata de răspuns este mai bună la acceleraţie în traficul urban şi în zonele mai aglomerate.

Alimentare mai uşoară. Ai acces mai simplu la combustibil, la benzină, flexibilitatea alimentărilor este un atu pentru motoarele pe benzină de la Mercedes. Nu te temi că nu vei găsi unde să alimentezi maşina la drumuri mai lungi, poţi să te bazezi pe ea oricând pentru că ai alimentare la pompa de la orice fel de benzinărie întâlnită în drumurile tale.

  • Mai puţină poluare

Cu un Mercedes benzină nu mai poluezi atât de mult mediul înconjurător. În ultimii ani au existat foarte multe schimbări în bine în privinţa motoarelor pe benzină, deci vei avea mai puţine emisii poluante şi o eficienţă crescută a combustibilului folosit. Cam toate motoarele pe benzină de la Mercedes îndeplinesc condiţiile restrictive legate de poluare din foarte multe regiuni ale globului.

  • Costuri mai mici la achiziţie

Te va costa mai puţin să îţi cumperi un Mercedes benzină, găseşti mai uşor astfel de maşini şi poţi să le vinzi şi la preţuri mai bune mult mai uşor. Spre deosebire de vehicule diesel sau electrice, cele pe benzină ar putea avea o durată de viaţă mai mare şi ar implica costuri mai mici de întreţinere sau de alimentare pe lângă costul mai mic la cumpărarea de la dealeri autorizaţi.

Reparaţii mai ieftine, manevrare uşoară şi tehnologie avansată

Reparaţii mai puţin costisitoare. Indiferent că este vorba despre un Mercedes SUV sau de alte tipuri de maşini de la celebrul producător, dacă iei variante pe benzină vei avea mai puţini bani de dat în service. 

Motoarele pe benzină au construcţie mai simplă, se repară mai repede, sunt deja „clasice” pentru cei din service, deci vei avea şi maşina mai repede scoasă din service şi vei avea şi nota de plată ceva mai „suportabilă” la final. Plus ca piesele pentru motoarele cu benzină sunt mult mai ieftine decât cele pentru motoare electrice, de exemplu.

  • Senzaţie excelentă în timpul condusului: Dacă vei înveşti în maşini Mercedes pe benzină vei avea şi confort sporit la volan mai ales pe distanţe mari. Asta se datorează unor turaţii mai mari ca la diesel, ceea ce ajută în depăşiri.
  • Manevrare mai uşoară: Maşinile Mercedes pe benzină sunt mai uşoare decât cele diesel, distribuţia greutăţii este pe toate axele, conducerea lor este agreabilă în general. Avem pornire mai uşoară şi răspuns rapid, mai ales când este frig afară, timpul de răspuns la acceleraţie este mai mare ca la motoarele diesel.
  • Tehnologie avansată la o cheie distanţă: Motoarele cu benzină de pe maşinile Mercedes sunt optimizate, există injecţie directă, sisteme de gestionare a ciclului de lucru al cilindrilor, sisteme start-stop, de unde şi emisiile scăzute şi îmbunătăţirea consumului de combustibil.
  • Ciclul de viaţă mai mare: Spre deosebire de maşinile diesel cele cu motor pe benzină de la Mercedes au ciclu de viaţă mai mare, peste 15 ani, comparativ cu maşinile diesel care nu depăşesc 10 ani.

Acestea ar fi, pe scurt, principalele motive pentru care merită să investeşti în maşini Mercedes pe benzină. Alegerea maşinii pe benzină este una firească şi poate fi de mare ajutor indiferent de tipul de şofer şi de drumurile pe care le vei avea de parcurs.

0 Shares
You May Also Like