De ce sa ne dorim apartamente in sector 1?

0 Shares
0
0
0

Va vom detalia despre apartamente de vanzare sector 1. Multi oameni isi doresc un apartament cat mai spatios, intr-o zona rezidentiala din nordul unui oras. Am zis nordul, pentru ca intotdeauna acesta este sinonim de cele mai multe ori cu nivelul de viata mult mai ridicat decat in restul zonelor.

In zona de nord a Bucurestiului in ultimele doua decenii a avut loc o adevarata explozie a cartierelor rezidentiale si automat, fiind printre cele mai scumpe locatii, a preturilor. Fie ca au fost dezvoltate ansambluri rezidentiale de vile sau blocuri, preturile au explodat din mai multe cauze. In primul rand, apropierea de aeroporturile Baneasa si Otopeni, de unde zboara cele mai multe curse aeriene internationale din Romania.

Multi cetateni romani calatoresc in interes de serviciu si de aceea vor sa fie foarte aproape de aceste aeroporturi. Tot in zona de nord a Bucurestiului se afla principalele ambasade si reprezentante diplomatice din Romania, acestea aflandu-se in imediata apropiere a unor institutii importante, cum ar fi de exemplu Guvernul Romaniei. Acest lucru duce automat la cresterea pretului pe metru patrat construit.

In zona de nord a Bucurestiului in sectorul 1 exista cea mai intinsa zona verde a capitalei care atrage foarte multi turisti, datorita frumusetii parcurilor existente aici. Tot in sectorul 1 al capitalei exista numeroase mall-uri si magazine ale unor firme foarte cunoscute pe plan mondial. De exemplu, in zona aeroportului Baneasa exista primul magazin de mobilier Ikea din Romania.

Acest lucru spune multe despre nivelul de dezvoltare al acestei zone, un asemenea magazin nu are o retea foarte mare de puncte, fiind concentrat pe zonele bine dezvoltate din marile orase europene si nu numai. Faptul ca se poate ajunge foarte repede la cele doua aeroporturi internationale avantajeaza foarte multe persoane care calatoresc in si din strainatate si isi doresc o proprietate in imediata a propiere a acestora.

Zona de nord se invecineaza cu cateva orase si comune din judetul Ilfov destul de prospere din punct de vedere economic, cum ar fi orasele Voluntari, Otopeni, Buftea sau comunele Snagov, Mogosoaia sau Corbeanca. In aceste zone s-au dezvoltat la randul lor ansambluri rezidentiale.

Aceste zone aflandu-se in imediata vecinatate a sectorului 1 au dus automat la cresterea preturilor apartamentelor destul de mult. Infrastructura rutiera din aceste zone a cunoscut o dezvoltare, pe masura aceasta contribuind din plin la o explozie a imobiliarelor din zona.

Daca ai cai de comunicatie bune automat vei putea sa te misti extrem de repede si intr-o lume a vitezei acest lucru este absolut necesar. Avand in vedere ca numarul de locuitori pe kilometru patrat este cel mai scazut in sectorul 1, putem spune ca reprezinta un alt argument pentru achizitionarea unui apartament nou.

Concluzionand: locuitori putini, spatiu verde foarte intins,  mijloace de transport diverse, mall-uri si diverse alte posibilitati de petrecere a timpului liber ridica foarte mult pretul imobiliarelor din zona. Cu toate ca preturile imobiliarelor din sectorul 1 cresc an de an, cumparatorii acestora sunt din ce in ce mai numerosi.

0 Shares
You May Also Like