Nu cumpara o casa. Fa-o sa fie acasa!

0 Shares
0
0
0

Stii cum sa alegi o casa care este potrivita pentru tine? Este o dorinta a ta de a avea o casa care sa corespunda perfect nevoilor tale, sau cauti doar o locuinta?

Multi nu stiu exact ce isi doresc, dar viseaza la o vila cu piscina, sau o casa extrem de mare, chiar daca membri familiei sunt doar 2 persoane, sau altii isi doresc o casa intr-un ansamblu rezidential de lux.

Oricare ar fi dorinta ta, atunci cand cauti prin multimea de case din Cluj, tine cont de urmatoarele aspecte.

Cand vine vorba de o casa poti schimba multe, insa nu vei putea schimba vecinii si zona. Alege o zona care se potriveste stilului tau de viata. Daca esti o persoana tanara cu siguranta nu vei cauta un cartier in care locuiesc multi pensionari si invers.

Atunci cand vizitezi o casa, vezi dincolo de culorile si decorul prost ales. Nu toata lumea are aceleasi gusturi si multi nu isi dau seama ca o casa aranjata putin poate avea sanse mai mari sa fie cumparata. Asadar, acum e casa altcuiva, dar odata ce va fi casa ta, mobila invechita, bibelourile si perdelele urate vor fi inlocuite.

Atunci cand vizitezi o casa trebuie sa ai o viziune, si sa fii constient ca tot decorul va fi schimbat, iar locuinta respecitva va arata mult mai bine.

O casa este o investitie pe termen lung. De aceea ar fi bine sa aduci cu tine un expert. Aceasta persoana te va ajuta sa stabilesti daca casa are o structura rezistenta si daca vei putea realiza anumite modificari.

Investeste intelept. Cand vrei sa cumperi o casa nu te afunda in credite. In plus, nu cumpara o casa pe care vrei sa o renovezi si sa o trasformi radical. Pe langa bugetul casei vei avea nevoie de un buget suplimentar. Gandeste-te daca iti permiti.

Concentreaza-te pe lucrurile pozitive cand alegi o casa. Nu abandona o casa pentru ca nu are o usa in spate, spre gradina. Concentreaza-te pe lucrurile care conteaza mai mult, poate are mai multe bai, asa cum ti-ai dorit, sau un living mare unde visezi sa iti inviti prietenii in weekend, la cina.

Ai incredere in instinct. De multe ori, se dovedeste ca atunci cand ai incredere in sentimentele tale, lucrurile ies bine. Unele case s-ar putea sa ti se para reci, altele sa aiba o atmosfera calda si placuta. Si asta poate reprezenta un aspect destul de important cand alegi o locuinta.

Si in ultimul rand, ai rabdare. Casa perfecta pentru tine nu va aparea in prima zi. Vei avea nevoie de multe zile sa o gasesti pe cea potrivita.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

0 Shares
You May Also Like