Petrecerile aniversare ale copiilor si modul in care acestea pot fi organizate cu succes

0 Shares
0
0
0

O petrecere aniversara a unui copil va fi cu siguranta una fabuloasa daca angajati si unul sau chiar mai multi animatori.

Intrati pe  www.Ursulla.ro si angajati personajul preferat al copilului. Va veti impresiona in acelasi timp si propriul copil, dar si invitatii acestuia indiferent daca acestia sunt copii sau adulti.

Aniversarile copilului sunt momente speciale pentru ca zilele de nastere sunt repere importante. Acum, micutul tau incepe sa se miste in lume si sa aiba propria sa viata sociala. Prietenii de la locul de joaca sau gradinita pot fi pe lista de oaspeti. Pentru copii o tema clara este foarte importanta pentru ca veti sti exact pe ce sa va axati si ce sa faceti. Odata ce alegeti o tema, discutati-o pana la ziua in care va avea loc petrecerea, astfel incat sa impartaseasca entuziasmul zilei.

Honey Fossil Hunt. Daca ai o cutie de nisip afara, atunci totul este ca si rezolvat. Ingropati dinozaurii de plastic de jucarie in nisip si dotati oaspetii cu linguri, greble si cutii de colectare. Nu exista spatiu exterior? Nu va faceti griji. Puteti crea propriul nisip pe o masa. Bazinele mari de apa sau chiar tigaile mari si tavile de prajituri va vor ajuta. (Pentru a vana fosile in interior, trebuie sa va asumati faptul ca veti avea de curatat ulterior). Verificati un magazin local de bricolaj sau de gradinarit pentru nisip. Fiti pregatit sa va faceti curatenie dupa petrecere.

Cu o luna inainte de ziua petrecerii: creati lista de invitati, planificati meniul, trimiteti invitatii.

Cu doua saptamani inainte de ziua petrecerii: faceti cumparaturi pentru suveniruri pentru oaspeti, decoratiuni de hartie si obiecte de care veti avea nevoie pentru vanatoarea de fosile. Intrebati un prieten sau o ruda care are ar putea avea timp sa actioneze ca asistent in ziua petrecerii.

Cu o saptamana inainte de ziua petrecerii: cumparati ceea ce va trebuie pentru meniu.

Si o tema Wild West este minunata pentru un grup de minori activi. Exista o multime de ocazii de joaca si nenumarate costume distractive. Iar petrecerea poate fi tinuta in interior sau in exterior. Un indiciu: Orientati-va spre jocuri rode si evitati pe cat posibil jucarii sau jocuri care ar incuraja o atmosfera agresiva.

Daca aveti spatiu in aer libe, luati in calcul si o plimbare pe ponei ca un eveniment de petrecere. Asigurati-va ca faceti rezervarea cu 4-6 saptamani inainte de petrecere pentru a va asigura de disponibilitatea micutilor ponei. Adresati-va prietenilor si vecinilor pentru recomandari. Daca trebuie sa alegeti din Pagini Aurii, adresati-va vanzatorului pentru referinte.

Cu sase saptamani inainte de ziua petrecerii: daca aveti in vedere o calatorie cu ponei, acum este momentul sa efectuati apeluri si sa angajati un furnizor. Un ponei local popular poate avea un program foarte ocupat.

Cu o luna inainte de ziua petrecerii: creati lista de invitati, planificati meniul, trimiteti invitatii.

Cu doua saptamani inainte de ziua petrecerii mergeti dupa decoratiuni si dupa suveniruri. Intrebati un prieten sau o ruda care timp sa actioneze ca asistent in ziua petrecerii.

0 Shares
You May Also Like