Sfaturi pentru curatarea parbrizului

0 Shares
0
0
0

Intrebarea de ce ar putea fi atat de important ca parbrizul masinii sa fie intotdeauna curatat este destul de simpla. In special in anotimpurile tarzii, adica toamna si iarna, vremea este adesea foarte incomoda, iar masinile sunt expuse la multa murdarie, noroi si ploaie. In traficul rutier este important sa existe intotdeauna o vedere buna si, mai presus de toate, clara. Acest lucru este valabil mai ales pentru parbrizul masinii. Praful, caldura si frigul pot, de asemenea, sa intunece fereastra si astfel sa reduca vizibilitatea considerabil.

Prin urmare, este de o importanta fundamentala in a pastra intotdeauna geamul curat, atat in ​​interior, cat si in exterior, deci prin urmare trebuie curatat destul de des. Cel mai bun lucru de facut este in a curata efectiv parbrizul la intervale regulate, astfel incat sa nu se murdareasca prea mult in primul rand. Este important sa fie curatat in mod regulat, mai ales toamna si iarna. In plus, atunci este si mult mai usor, deoarece efortul de curatare nu este la fel de mare. Curatarea se poate face manual, dar si la spalatoria auto.

Un caz special este curatarea in timpul mersului, adica cu ajutorul agentului de curatat parbriz sau cu un burete special pentru parbrize. Per total, geamurile curate si clare sporesc semnificativ siguranta la volan. Deci cu ajutorul solutiei de curatat parbriz sau cu un burete special pentru parbrize. Per total, geamurile curate si clare sporesc semnificativ siguranta la volan. Deci cu ajutorul solutiei de curatat parbrize sau cu un burete special pentru parbrize. Per total, geamurile curate si clare sporesc semnificativ siguranta la volan.

Pentru a curata corect un parbriz, in primul rand, va fi nevoie de toate resursele necesare, cum ar fi un burete, o carpa, o carpa uscata, precum si agenti de curatare adecvati si apa. Acest lucru economiseste timp si totul este la indemana. Pentru a curata geamurile, cel mai bine este sa se foloseasca un produs de curatat geam adevarat si nu orice detergent.

Acest lucru usureaza munca si ofera un rezultat clar, fara urme. Atunci cand se alege un burete sau o carpa, trebuie asigurat faptul ca, de asemenea, nu pot zgaria geamul. Nu in ultimul rand, va fi nevoie de o carpa uscata pentru curatarea finala. Trebuie sa se asigure faptul ca geamul trebuie curatat temeinic atat in ​​interior, cat si in exterior.

Cand se curata geamul efectiv, ar trebui procedat intr-un anumit fel. Se spala bine geamul cu solutia de curatare a sticlei si se intinde cu o carpa sau un burete inmuiat in apa. Se pot freca de asemenea zonele incapatanate pana cand zona este curata.

Daca agentul de curatare a fost frecat uniform, acesta poate fi acum sters cu carpa umeda. Este important sa se  clateasca bine de mai multe ori pentru a indeparta complet agentul de curatare de pe geam. Se foloseste apoi carpa uscata. Pentru asta se poate folosi o carpa din microfibra.

Parbrizele masinilor sunt foarte importante, de aceea pentru parbrize de calitate pentru Octavia Superb Roomster Yeti si nu numai, se pot accesa firme profesioniste ce promit calitate si siguranta.

Alte motive pentru care ai nevoie de un parbriz care sa fie in stare foarte buna

Daca sunteti unul dintre acei oameni care se grabesc si nu ai niciodata timp, vestea buna este ca repararea parbrizului este mai rapida decat inlocuirea lui. Lucrarile de reparare a crapaturilor din parbriz sunt facute in cel mai scurt timp, avand nevoie de cele mai multe ori de maxim 20 de minute pentru ca totul sa fie gata. Prin urmare, nu este necesar sa alocati foarte mult timp in sensul acesta.

Inspectia tehnica periodica este compromisa daca amanati repararea crapaturilor de parbriz inainte de ITP. Daca deteriorarea maxima a crapaturilor sau fisurii este de 10 mm in campul de vizibilitate, este foarte posibil ca masina sa nu primeasca aviz favorabil la ITP. Avand in vedere acest aspect, vei intelege cu usurinta de ce este nevoie sa iei in calcul reparatiile din timp pentru masina ta. Doar asa vei reusi sa obtii cele mai bune rezultate si sa te bucuri cat mai mult de o masina de calitate in conditii optime.

Cand ai o lista de lucruri de facut, ultimul lucru de care ai nevoie sunt ore petrecute lucrand cu companiile de asigurari. Dar de cele mai multe ori nu trebuie sa faci nimic din toate acestea pentru ca, ne ocupam de toate documentele  daca solicitati repararea crapaturilor pe CASCO.

Avem ani de experienta si expertii nostri sunt toti minunat de abordabili si primitori. Luati legatura astazi si lasati-ne sa va ghidam prin toti pasii in momentul in care vreti sa va reparati parbrizul. In felul acesta este mult mai usor sa obtineti cele mai bune rezultate fara sa cheltuiti mare lucru si sa va bucurati de cele mai importante avantaje.

0 Shares
You May Also Like