Totul despre amanetul auto

0 Shares
0
0
0

In Romania exista foarte multe probleme care au probleme financiare, si care pentru a-si putea rezolva aceste probleme trec pragul unei case de amanet pentru a obtine un imprumut care sa le fie de mare ajutor pentru a iesi din aceasta situatie neplacuta.

Casele de ament pot sa le fie de mare ajutor tuturor persoanelor care au nevoie de imprumuturi rapide, iar in continuare vom discuta despre acest aspect.

De exemplu, cei care au nevoie de o suma de bani nu foarte mare, pot sa opteze pentru un imprumut de tipul amanet bijuterii sau amanet electronice. Acest lucru inseamna ca persoanele respective trebuie sa gireze cu bijuterii sau cu dispozitive electronice in schimbul banilor pe care ii primesc cu imprumut.

Foarte important de precizat aici este faptul ca bijuteriile sau dispozitivele electronice amanetate trebuie sa fie suficient de valoroase incat sa acopere suma pe care casa de amanet le-o ofera clientilor.

Exista situatii in care oamenii care trec pragul unei case de amanet au nevoie de o suma de bani foarte mare, iar din acest motiv opteaza pentru amanet autoturisme, ceea ce inseamna ca gireaza cu autoturismul pentru banii imprumutati.

Persoanele care au auzit despre posibilitatea acestui tip de imprumut insa nu au cunostinte foarte multe legate de acest imprumut, trebuie sa stie ca pentru a le acorda asemenea sume mari de bani clientilor, casele de amanet le solicita acestora cateva documente importante.

In primul rand, toti cei care isi doresc sa opteze pentru un astfel de imprumut, trebuie ca atunci cand merg la o casa de amanet, sa aiba asupra lor cartea de identitate.

Apoi, trebuie precizat ca pentru a se putea incheia contractul de amanet auto sunt necesare si actele autoturismului, iar aici amintim certificatul de inmatriculare al autoturismului, dar si cartea de identitate a acestuia.

Daca masina este detinuta de catre o persoana fizica, acestea sunt documentele necesare incheierii contractului de amanet autoturisme. In cazul in care masina este detinuta de catre o firma, mai este necesara si o copie xerox a Certificatului de Inmatriculare in Registrul Comertului a firmei.

In momentul in care clientul prezinta toate aceste documente importante, se trece la urmatorul pas important, si anume la evaluarea masinii. Apoi, daca ambele parti cad de acord, se va stabili si o suma de bani pe care clientul sa o primeasca pentru ca a girat cu masina.

Se va incheia apoi contractul de amanet valabil in prima faza pentru o perioada de 30 de zile, iar apoi, in cazul in care clientul nu va putea sa isi achite datoria, la cererea sa se va putea extinde valabilitatea contractului de amanet auto.

Exista si situatii in care clientii au mai repede posibilitatea sa plateasca datoria, iar acest lucru este posibil, iar astfel isi vor recupera mai repede masina.

Deci, dupa cum se poate observa, persoanele care isi doresc sa obtina o suma considerabila de bani cu imprumut, pot sa se orienteze cu incredere spre casele de amanet care ofera diferite tipuri de imprumuturi, printre care si amanetul auto.

0 Shares
You May Also Like