In ce domenii se folosesc containerele modulare?

0 Shares
0
0
0

Containerele modulare – cunoscute ca si containere monobloc – sunt constructii usoare ce se gasesc pe diferite dimensiuni avand posibilitati multiple de folosire: containere santier, de locuit, de birou, vestiar, sanitare ori containere de depozitat diferite materiale.

Aceste containere sunt foarte mobile, putand fi transportate in locul unde isi doreste clientul. Chiar daca exista posibilitatea sa se mute din acel loc, transportul relocarii va fi asigurat de catre producatori fara ca clientul sa plateasca vreo taxa suplimentara. Acestea se monteaza foarte usor, pot fi ampalsate oriunde, iar costurile sunt foarte mici.

Cu cateva mii de euro, puteti avea casa mult visata ori biroul sau sediul firmei. Daca doriti o suprafata mai mare trebuie sa achizitionati mai multe containere ce vor fi lipite intre ele sau supraetajate.

Containerele modulare pot fi folosite in orice domeniu, atat ca si containere santier dar si de locuit sau containere de prezentare la diferite targuri si expozitii. Acestea pot fi imbinate in diverse combinatii atat pe orizontala cat si pe vertical si asta datorita modularitatii peretilor.

Astfel, intr-un timp foarte scurt se vor obtine spatii de birou, containere de locuit chiar si spatii de magazine ce pot fi modificate ulterior. Containerele modulare pot fi facute si amplasate sau dotate cu toate cele necesare la cererea clientilor, dezvoltatorii preferand sa se plieze pe dorintele clientilor.

Vanzarile cele mai mari sunt inregistrate de acele containere ce au mai multe avantaje de amplasare si de realizare a spatiilor necesare dorintelor fiecarui client in parte: asadar, pot fi amenajate spatii la parter sau etaj.

Aceste module pot fi folosite si pentru o organizare de santier sau pentru a locui efectiv acolo. In cazul in care vor aparea si cele mai mici defectiuni, avand in vedere modularitatea lor, acestea pot fi reparate in cel mai scurt timp la preturi reduse. Producatorii pot oferi si garantia lucrului, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care acestea vor prezenta defectiuni.

Din ce este realizat un container modular

Rama superioara este alcatuita dintr-o sectiune de otel laminat de 3 mm grosime, acest lucru permitandu-i apei pluviale sa fie evacuata prin stalpii de sustinere. Stalpii sunt alcatuiti din profil laminat de 3 mm grosime si ofera posibilitatea de scurgere a apelor colectate din rama superioara. Baza acestei rame este alcatuita din otel laminat, acest lucru asigurandu-i rezistenta necesara chiar daca are doar 3 mm grosime.

Fiecare container este prevazut cu patru elemente in colt ce sunt dispuse in asa fel incat sa asigure manipularea usoara a materialului si sa fie transportat in siguranta. Pardoseala este alcatuita din panouri termoizolante ce au o rezistenta ridicata, iar ultimul strat este realizat din covor PVC. Posibilitatile de amplasare sunt nenumarate si se fac in functie de dorintele clientilor.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…