Corectează-ți dinții nealiniați cu aparate dentare de ultimă oră

0 Shares
0
0
0

Anomaliile de mușcătură și dentiție sunt cea mai frecventă problemă în stomatologie. Datorită schimbării obiceiurilor gustative, există din ce în ce mai mulți pacienți cu ocluzie incorectă. Din fericire, a avea un zâmbet ca la Hollywood este la îndemâna tuturor. Trebuie doar să mergi la cabinetul stomatologic, pentru ca medicul dentist să stabilească un tratament ortodontic. Printre metodele de corectare a mușcăturii se numără aparatele dentare. Aceste structuri sunt concepute pentru a corecta neregulile din dentiție și alte defecte. La cabinetul dentar, despre care poți afla informații pe site-ul https://prodentdrgruia.ro/servicii/aparat-dentar, există mai multe variante de corectare a dinților, iar cel mai nou aparat dentar este Iconix.

Ce modalitate de îndreptarea a dinților să alegi? 

Toate metodele au avantajele, indicațiile și limitările lor. De exemplu, un aparat dentar transparent este mai confortabil decât structurile metalice. De asemenea, este  invizibil pentru ceilalți. Sistemul cu încuietori este mai convenabil deoarece este nedemontabil. Pe durata tratamentului, aparatele dentare au același scop, de a îndrepta dinții. La consultație, medicul va efectua un diagnostic complet al cavității bucale și îți va spune despre modalitățile posibile în cazul tău. Abia atunci se poate alege o metodă de tratament. Alegerea aparatului dentar se face de comun acord cu pacientul și medicul ortodont.

Sarcina aparatelor dentare este aceeași, și anume, să corecteze mușcătura și să alinieze dinții. Indiferent de aparatul dentar folosit pentru tratament, vei avea  rezultate excelente. Diferența constă doar în preț. Corecția cu un aparat dentar este tolerată confortabil, fără durere și durează doar câteva zile să te obișnuiești. Un plus semnificativ al aparatului dentar invizibil este estetica sa. Dacă dorești să ascunzi utilizarea unei construcții corective, atunci alege un aparat dentar invizibil. Este potrivit și un sistem de bracket lingual, care este atașat la interiorul dinților.

Aparate dentare de ultimă oră

Când porți un aparat dentar Iconix, tratamentul va dura mai puțin timp. Aceste aparat dentar inovator nu își schimbă culoarea și este durabil și confortabil. Singurul dezavantaj al structurilor metalice, este că nu pot fi ascunse de ochii celorlalți. Dacă acest lucru te deranjează, poți alege un model de aparat dentar din ceramică sau safir. Când un pacient vine la dr. Gruia de la cabinetul stomatologic Prodent, acesta îi oferă mai multe variante de corecție a dinților. Medicul vorbește despre caracteristicile fiecăreia dintre metode, despre toate avantajele și dezavantajele. Sarcina medicului stomatolog este să ajute la alegerea în cunoștință de cauză, a unei metode de tratament pentru alinierea mușcăturii și care să se potrivească pacientului.

În ciuda tuturor avantajelor fațetelor dentare, în cazul unei patologii complexe, medicul ortodont este nevoit să aplice tratamentul ortodontic cu ajutorul aparatului dentar. Datorită arcului care este în proiectare, chiar și cele mai severe forme de ocluzie pot fi corectate. Aparatele dentare moderne fac față bine tuturor încălcărilor sistemului dentoalveolar. Arcul creează mai multă forță pentru a alinia dinții, mișcându-i în direcția corectă. Astfel de structuri ortodontice sunt folosite chiar și atunci când unitățile impactate trebuie scoase de sub gingii. Sistemele au moduri diferite de fixare la arc. La programare, medicul va stabili gradul de curbură a dinților și va prescrie tratamentul ortodontic potrivit cazului tău.

0 Shares
You May Also Like