Este microdermabraziunea o solutie complexa?

0 Shares
0
0
0

Uneori, de fapt de cele mai multe ori, frumusetea noastra depinde doar de un aparat microdermabraziune.

Microdermabraziunea este o tehnica non invaziva prin care pielea se exfoliaza si care se face utilizand un dispozitiv special care utilizeaza cristale mici precum oxidul de aluminiu si clorura de sodiu sau alte substante pentru a elimina impuritatile si toate celulele moarte care se afla pe piele.

Aparatul va trimite toate substantele catre piele si in acelasi timp va colecta si resturile de piele si celulele moarte sau resturile de cristale utilizate.

Sunt tehnologii ceva mai noi ce utilizeaza diamante pentru a inlocui cristalele. Despre metoda aceasta vom spune ca este cea mai sigura pentru ca daca se alimina cristalele de oxid va scadea si riscul de a inhala sau de a introduce in piele acest compus ce poate sa fie destul de periculos pentru sanatate.

Pentru microdermabraziunea clascia cu cristale se va evita zona ochilor, zona gurii, a nasului si a urechilor pentru a putea sa prevenim intrarea prafului in ochi si implicit in organism.

Microdermabraziunea cu diamante elimina riscurile si are si o serie de beneficii. In zonele pe care le-am enumerat mai sus se formeaza destul de rar riduri fine si daca pielea nu este exfoliata mai bland si in mod constant pot sa se adanceasca.

Microdermabraziunea se va face si in saloanele pentru infrumusetare si este recomandat sa va dati pe mana medicilor care va vor face tratament de microdermabraziune in cabinete si clinici estetice.

Procedura va imbunatati aspectul pe care il are tenul, regenerand celulele din piele si lasand pielea mai curata si mai sclipitoare.

Dermatologii sustin ca procedeul acesta poate sa fie util si pentru afectiunile pielii pentru ca reduce ridurile fine, pigmentarea, unele cicatrici usoare si in acelasi timp micsoreaza si porii si amelioreaza aspectul tern sau aspectul gras. Sunt si specialisti care spun ca se va stimula producerea de colagen prin faptul ca procesul va declansa crearea unor celule noi mai sanatoase la nivelul tegumentului.

Tehnicienii se vor plimba cu un dispozitiv pentru microdermabraziune efectuat pe suprafata pielii si aplicand o usoara presune cu scopul de a elimina eficient celulele care au murit.

Chiar daca tehnica este non invazica, poate sa aiba si unele efecte adverse, dupa ce este efectuata sau la cateva zile. Pielea poate sa fie mai rosie, poate sa apara o senzatie ca pielea este mai stransa ori se poate invineti.

Microdermabraziunea nu lasa semne de obicei si rezultatul final va depinde de obicei de pielea persoanelor care fac tratamentul si de modul in care tratamentul este facut. Este foarte important sa testati tehnica de exfoliere si sa mergeti si la un centru pentru infrumusetare cunoscut unde sa fie personal calificat care sa faca toate aceste lucruri.

De asemenea noi va recomandam sa cereti si parerea dermatologilor inainte.

In legatura cu microdermabraziunea trebuie sa sitit si ca aceasta e un procedeu care nu doare si ca o sedinta nu este in general mai lunga de o jumatate de ora maxim o ora.

De asemenea si procedurile trebuie sa fie repetate din luna in luna si chiar o data pe trimestru acolo unde sunt probleme mici pentru a putea fi obtinute rezultatele pe care le dorim.

0 Shares
You May Also Like