Lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre iPhone 4

0 Shares
0
0
0

Smartphone-ul iPhone 4 este un gadget care te ajuta zi de zi, indiferent de activitatile curente pe care le desfasori.

El este un ajutor extrem de util pentru operatiuni complexe, fie ca e vorba de cele care implica folosirea sigura a internetului, fie ca vorbesti mult la telefon. Mai mult, cu un acumulator iPhone 4s Original esti mereu sigur ca autonomia pe care ti-o asigura telefonul tau e cea garantata de producator.

Pretul unui acumulator iPhone 4s Original este un avantaj pentru oricine doreste sa inlocuiasca piesele unui iPhone 4S cu unele care sa dea o performanta foarte buna. Un iPhone 4S ascunde si functii pe care poate nu le cunosti si de care ai nevoie la un moment dat.

Cateva secrete utile ale modelului iPhone 4

Nu intotdeauna esti dispus sa vorbesti la telefon cu toti cei care te contacteaza. In plus, apelurile telefonice nepreluate consuma din energia bateriei. Ceea ce poti face este sa le blochezi pentru ca ele sa nu te mai deranjeze.

Optiunea poate fi activata din setarile generale ale telefonului, iar atunci cand ajungi in sectiunea de blocare a apelurilor, e nevoie doar de selectarea celor carora vrei sa le refuzi accesul.

Trebuie sa stii, insa, ca metoda blocheaza doar apelurile primite, dar nu o impiedica pe persoana respectiva sa iti lase un mesaj audio in casuta ta telefonica. Atunci cand nu vrei ca telefonul sa nu memoreze locatiile in care mergi des, poti rezolva problema tot din meniul acestuia.

Uneori, functia se poate dovedi utila deoarece telefonul te poate ajuta cu estimarea timpului necesar pentru a ajunge intr-un anumit loc, dar alteori ea se poate intoarce impotriva ta, iar persoanele neautorizate pot afla unde mergi.

Dezactivarea functiei se poate face din setarile generale, acolo unde trebuie aleasa optiunea Privacy, urmata de Location Services si System Services. Ultimul pas consta in dezactivarea optiunii Frequent Locations. In plus, daca vrei, informatiile acumulate pot fi sterse complet cu optiunea Clear History, din aceeasi sectiune a meniului telefonului tau.

Daca nu te aisguri ca dezactivezi astfel de servicii, platformele iTunes si App Store te pot lasa fara traficul de internet pe care il ai asigurat de la operatorul de telefonie. Un trafic mai mare poate insemna si o suma mai mare pe care o vei plati la urmatoare factura sau reincarcare a cartelei tale.

Mai mult decat atat, aceste servicii reduc si din autonomia bateriei deoarece actualizeaza constant aplicatiile instalate pe telefon. Astfel, ele trebuie dezactivate si folosite doar atunci cand este nevoie de asemenea optiuni.

Atunci cand faci fotografii cu telefonul tau, ele pot intra automat in iCloud in momentul in care te conectezi la o retea de tipul Wi-Fi. Din setarile generale ale telefonului, alege iCloud si apoi sectiunea Photos, urmata de dezactivarea celei denumite My Photo Stream. Astfel, te vei feri de implicarea unor persoane rau intentionate care iti pot compromite contul de iCloud si ar putea accesa fotografiile fara a avea permisiunea ta.

0 Shares
You May Also Like