Portofoliul de astazi are un design similar: un raport ridicat de ecran / corp cu un panou mare, de inalta calitate, adesea cu o crestatura in care senzorii si aparatul de fotografiat auto sunt plasati pentru a maximiza suprafata ecranului disponibila; o spate din sticla cu muchii usor inclinate care se inclina pentru a se incadrea intr-un cadru metalic subtire si cel putin doua camere din spate. Verificati, verificati si verificati.
Dar testat aici in Titanium Transparent, care este singura versiune care se va vinde in Marea Britanie, Mi 8 Pro are o caracteristica pe care nu am vazut-o in alta parte.
Se pare ca componentele interne ale lui Mi 8 Pro sunt vizibile, dar este de fapt o placa falsa, fara parti de lucru conform teardowns. Asta nu face sa arate mai putin special (si de fapt, daca ar fi componentele reale, probabil ca nu ar fi nici pe jumatate la fel de frumoasa).
Nu este doar faptul ca puteti vedea prin capacul din spate si toate stralucirile de aur si rosu metalic care se extind spre exterior cu lentilele duble si butonul de alimentare, dar etichetele de text Xiaomi au adaugat si faptul ca este tot felul de cool.
Unele sunt descriptive, altele mai putin. Suntem destul de siguri ca sistemul de operare MIUI 10 nu este ascuns in spatele unui surub, de exemplu, si de fapt, esantionul nostru de revizuire ruleaza MIUI 9.6.3 deoarece Xiaomi nu a vrut sa ne dea un telefon care sa ruleze un nou software care ar putea inca contine erori.
Inovatia pentru toata lumea, sloganul lui Xiaomi este relevat perfect de acest telefon.
Aproximativ jumatate din partea din spate este ascuns de bateria telefonului de 3.000mAh, care are un design din fibra de carbon care arata uimitor sub geam.
Punerea la dispozitie a celei mai bune tehnologii Xiaomi pe afisaj
Ceva ce sigur nu veti gasi in spate este un senzor de amprenta digitala, si asta pentru ca este construit pe ecran – o tendinta din ce in ce mai populara in noile telefoane emblematice. Mi 8 Pro este al doilea smartphone al lui Xiaomi pentru a avea aceasta caracteristica, fiind in esenta acelasi telefon ca si editia limitata Mi 8 Explorer, dar fara recunoasterea faciala 3D (utilizeaza in schimb o camera IR). Pentru acest telefon puteti gasi cele mai interesante accesorii telefoane.
Mi 8 Pro nu este cu siguranta primul telefon care integreaza senzorul de amprenta digitala pe ecran, dar este departe de o caracteristica comuna. Samsung, lider de piata, inca nu a adaugat-o la nici unul dintre telefoanele sale, de exemplu.
Acesta este un scaner de amprente sensibil la presiune si nu aveti nevoie sa treziti ecranul pentru a il folosi, dar de multe ori am descoperit ca a functionat mai bine (aveti posibilitatea sa atingeti dublu pentru a trezi ecranul, desi acest gest este transformat oprit implicit).
Probabil de opt ori din 10, Mi 8 Pro ne-a recunoscut corect amprenta si a deblocat imediat telefonul, dar daca ecranul este putin murdar – probabil acoperit cu amprente sau machiaj in cazul in care l-ati tinut pe obraz, acesta nu reuseste pentru a va recunoaste amprenta si dupa a treia incercare va va solicita sa introduceti codul, parola sau cuvantul cheie de rezerva